Alisha den Toonder

Hi! Ik ben Alisha en studeer fotografie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. 30 januari 2020 zal mijn tweedejaars eind-expositie plaatsvinden. Voor deze eind-expositie ga ik een fotoserie maken, hier komen natuurlijk een aantal dingen bij kijken.  

 

Om mijn ideeën te kunnen realiseren moet ik natuurlijk een aantal dingen kunnen financieren, vandaar dat ik deze crowdfunding ben gestart. Denk bijvoorbeeld aan: prints en lijsten, props voor de expo, materialen om een deel van de outfit zelf te kunnen maken, de kostuums etc.  

 

Het concept: 

In de fotoserie “Dancing with the Devil” weerspiegel ik een innerlijke strijd die ieder individu met zichzelf voert. De strijd tussen goed en kwaad en hoe hier balans in te vinden is. We leven in een wereld waarin we ons beter voor doen dan dat we zijn of juist het tegenovergestelde. Ieder mens kent goed en kwaad in zichzelf en deze twee persoonlijkheden zijn constant met elkaar in strijd. Mijn doel is om in beeld te brengen dat je dit moet omarmen. Koester wie je bent, dans met je innerlijke duivel.

Tegenprestatie 1:

Voor €5,- krijgt u naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie.

Tegenprestatie 2:

Voor €10,- krijgt u een foto op een ansichtkaart

Tegenprestatie 3:

Voor €20,- krijgt u een foto op A4 formaat.

Tegenprestatie 4:

Voor €35,- krijgt u een foto op A3 formaat.

Doel bedrag:                       €450,- 

Gedoneerd bedrag:           €215,-

© 2019 by afdeling fotografie Grafisch Lyceum Rotterdam

GLR

Fotografie

crowdfunding