Erben van der Lans

Mijn expositie gaat helemaal in het teken staan van het menselijk oog. Ik was altijd al gefascineerd door het menselijk oog en alle kleuren en details die erin te zien zijn. Een paar weken geleden begon ik hier dan ook met mijn vrienden foto’s van te maken en ik was direct verkocht. “Dit gaat het werk zijn wat ik bij mijn expositie tentoon wil stellen”, dat was iets dat zeker was.

 

Maar hoe gaat dit hele project er in de praktijk uit zien? In de tweede week van het nieuwe jaar gaat er een grote fotoshoot in de studio plaatsvinden met een groepje mensen die ik vooraf geselecteerd heb om deel te nemen. In een tijdsbestek van een paar uur zullen alle beelden van het menselijk oog gemaakt worden. Daarna zal alles direct geselecteerd en bewerkt worden en in de expositie die 3 weken later volgt te bewonderen zijn.

 

Maar hierbij heb ik uw hulp nodig. Om dit plan te realiseren en mooie grote prints voor de expositie te hebben moet er een bedrag bij elkaar gehaald worden om dit te kunnen financieren. Ik hoop dat u mij hierbij zou willen helpen door een door u bepaald bedrag te doneren zodat ik mijn plannen voor de expositie waar kan maken. En dan hoop ik u tijdens mijn expositie te mogen verwelkomen.

€5, -  euro: Naamsvermelding bij expositie.

 

€25, - euro: Naamsvermelding + Foto naar keuze geprint op professioneel fotopapier. Maximaal 30x45 cm.

 

€50, -  euro: Naamsvermelding + Foto’s digitaal + Foto naar keuze geprint op professioneel fotopapier. Maximaal 50x75 cm.

 

€100, -  euro: Naamsvermelding + Foto’s digitaal + Foto naar keuze geprint op professioneel fotopapier. Maximaal 70x105 cm.

 

*Teruggaven ontvangt u alleen als u de expositie bezoekt en ik deze persoonlijk aan u kan geven. (Dit geldt alleen voor de fysieke prints en niet voor de digitale bestanden).

Tegenprestatie 1:

Voor €5,- krijgt u naamsvermelding bij de expositie.

Tegenprestatie 2:

Voor €25,- krijgt u naamsvermelding + foto naar keuze geprint op professioneel fotopapier. Maximaal 30x45 cm.

Tegenprestatie 3:

Voor €50,- krijgt u naamsvermelding + foto’s digitaal + foto naar keuze geprint op professioneel fotopapier. Maximaal 50x75 cm.

Tegenprestatie 4:

Voor €100,- krijgt u naamsvermelding + foto’s digitaal + foto naar keuze geprint op professioneel fotopapier. Maximaal 70x105 cm.

*Teruggaven ontvangt u alleen als u de expositie bezoekt en ik deze persoonlijk aan u kan geven.

(Dit geldt alleen voor de fysieke prints en niet voor de digitale bestanden).

Doel bedrag:                       €500,- 

Gedoneerd bedrag:           €65,-

© 2019 by afdeling fotografie Grafisch Lyceum Rotterdam

GLR

Fotografie

crowdfunding