Iedje van Osch

Oven mij: Ik ben Iedje van Osch en ik ben 2e-jaars student fotografie aan het grafisch lyceum in Rotterdam. Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik portretten het leukste vind om te maken. Ik hou ervan om expressies en gevoelens vast te leggen. Nu dat we bijna op stage gaan is onze laatste opdracht op school een eigen serie maken en daar een expositie voor houden.

 

Het project: De naam van het project is “The 7 stages of grief”. Toen ik te horen kreeg dat we een eigen serie mochten maken om te exposeren. Moest ik meteen aan emoties denken omdat ik dat het mooiste en leukste vind om vast te leggen. En natuurlijk wil ik vooral portretten maken want dat vind ik het leukste om te doen.

 

Door mijn ervaring met verlies en verdriet en omdat ik het bij andere heb gezien heb ik gemerkt dat er verschillen zijn per persoon. Voor iedereen is dat proces anders maar toch ook wel hetzelfde. Waarom? Omdat er 7 processen zijn waar iedereen met verdriet doorheen gaat maar bij niemand is dat op dezelfde manier en in dezelfde tijd.

 

Relevantie: Als fotografie student ben je vaak al snel bezig om te maken wat de docenten van je vragen, gelukkig mogen we bij deze opdracht ons creatieve brein de vrije looplaten gaan.

 

Het proces: Ik ben van plan om naar verschillende locaties te gaan voor deze serie. Ik ga met een model werken en misschien wel mezelf als model. Ga ook variëren met langere sluitertijden en alle foto’s worden zwart wit.

 

De expositie: Mijn expositie vindt plaats op het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Hij is te bezoeken op donderdag 30 januari 2020

 

Donaties: Ik heb jullie hulp hard nodig om de drukkosten voor de foto expositie en mijn

Portfolio te kunnen financieren! Je kunt daarom doneren voor verschillende tegenprestaties.

Tegenprestatie 1:

Voor € 5,- bedrag krijgt u 

Tegenprestatie 2:

Tot €15,- de foto’s van de expo op 10x15 cm geprint als een kaarten set.

Tegenprestatie 3:

Voor €15,- tot € 25  krijgt u Linnen tasje met 1 foto erop.

Tegenprestatie 4:

Voor €25,- +  krijgt u 1 foto van de expo door u zelf gekozen op a3 geprint.

Doel bedrag:                       €350,- 

Gedoneerd bedrag:           €157,50

© 2019 by afdeling fotografie Grafisch Lyceum Rotterdam

GLR

Fotografie

crowdfunding