Jill Weeda

Mijn naam is Jill Weeda en ik heb uw hulp nodig!

Vanaf eind november ben ik bezig met het maken van een fotoproject die ik ga publiceren op een expositie op mijn school.

Ik zit in het 2e leerjaar op het Grafisch Lyceum en doe hier de fotografie opleiding. Via crowdfunding wil ik hulp vragen voor de financiële zaken die nodig zijn om mijn expositie te kunnen waarmaken.

 

Het geld dat ik ga ophalen ga ik gebruiken voor het promoten van mijn werk via mijn netwerken, de middelen die nodig zijn tijdens het maken van de foto’s en het exposeren van mijn werk. Deze expositie vind plaats op 30 januari en is het laatste project van het 2e jaar.

Op deze expositie komen veel mensen kijken, die ook in de fotografie wereld zitten en bij hun kan ik mijn netwerk uitbreiden. Daarom is het belangrijk dat ik mijn werk van goede kwaliteit is en hiermee een bepaalde indruk achterlaat.

 

Hierbij kunnen jullie mij helpen. Het doelbedrag dat ik wil halen is € 150,-.

Hopelijk willen jullie mij steunen bij het maken van dit project! Voor meer informatie kunt u mij bereiken via mijn e-mail, 82693@glr.nl.

 

Alvast bedankt!

Tegenprestatie 1:

Voor €5,- krijgt u naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie.

Tegenprestatie 2:

Voor €10,- krijgt u een linnentasje met foto uit mijn portfolio en naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie.

 

Tegenprestatie 3:

Voor €25,- u maakt kans op een gratis fotoshoot, naamsvermelding bij de expositie en een linnentasje met foto.

Elk bedrag (vanaf €5,-) een foto uit de serie van de expositie  met een berichtje van mij op een kaartje als aandenken voor uw hulp.

Doel bedrag:                       €150,- 

Gedoneerd bedrag:           €10,-

© 2019 by afdeling fotografie Grafisch Lyceum Rotterdam

GLR

Fotografie

crowdfunding