Noa den Deurwaarder

Hoi!

 

Ik ben Noa den Deurwaarder en 17 jaar oud. Ik volg de opleiding Fotografie op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Fotograferen is het allerliefste wat ik doe.

 

Nu ik in het tweede jaar van m’n opleiding zit ga ik met school op 30 januari 2020 een expositie houden. Voor de expositie wil ik een serie maken die ‘The silent generation’ gaat heten. In die serie wil ik oudere mensen uit de ‘stille generatie’ gaan portretteren. De ‘stille generatie’ zijn mensen die ongeveer tussen de 80 en 95 jaar oud zijn. Ik heb voor dit onderwerp gekozen omdat ik oudere mensen meer in de spotlights wil zetten. Ouderen worden namelijk snel vergeten en zijn hierdoor vaak eenzaam. En ook zij verdienen het om gewoon gezien te worden. Ik ga dit doen door ze te bezoeken en ze dan in hun natuurlijke houding fotograferen.

 

Om mijn gehele project en expositie uit te kunnen voeren heb ik wel uw hulp nodig. Met behulp van uw bijdragen kan ik verschillende dingen financieren zoals het mooi afdrukken van de foto’s. Als u een bijdrage levert krijgt er natuurlijk ook iets voor terug zoals een print van een van mijn foto’s, een ansichtkaart of een linnen tasje. Voor meer informatie, kijkt u bij ‘tegenprestaties’.

 

Het zou superfijn zijn als u me wilt helpen. Bedankt voor uw aandacht!

Tegenprestatie 1:

Voor €5,- krijgt u naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie.

Tegenprestatie 2:

Voor €7,50 krijgt u naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie + ansichtkaart naar keuze.

Tegenprestatie 3:

Voor €10,-  krijgt u naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie + a4 print van een foto uit mijn portfolio.

Tegenprestatie 3:

Voor €15,-  krijgt u Naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie + linnentasje.

Hoogste bedrag: Naamsvermelding op de lijst met donateurs bij de expositie + a4 print + linnentasje.

Doel bedrag:                       €100,- 

Gedoneerd bedrag:           €100,-

© 2019 by afdeling fotografie Grafisch Lyceum Rotterdam

GLR

Fotografie

crowdfunding