WAAROM CROWDFUNDING

Op de afdeling fotografie van Grafisch Lyceum Rotterdam staat het 2e jaar van de opleiding in het teken van de ontwikkeling van de eigen stijl van de student. De studenten werken de 2e periode aan een eigen project die zal worden geëxposeerd tijdens de 2e jaars expositie 30 januari op het Grafisch Lyceum Rotterdam. 

Professionele afdrukken realiseren is een duur proces. Crowdfunding helpt de student om dit mogelijk te maken. Het is voor hen een droom die in vervulling kan gaan. Tevens is het voor hen een mooi en praktisch bruikbaar leerproces wat zij in hun latere beroepspraktijk in kunnen gaan zetten.

Omdat crowdfunding een bekend fenomeen is binnen de fotografie wereld, willen we de studenten hier ook kennis mee laten maken.

De studenten hebben hiervoor zelf een campagne opgezet waarbij ze zichzelf en hun werk promoten. Op de deelnemers pagina kunt u de deelnemers aan deze crowdfunding campagne terug vinden.

De donateurs ontvangen van de deelnemers waaraan ze doneren een tegenprestatie. De studenten zijn zelf verantwoordelijk voor het contact met de donateurs en het leveren van de tegenprestatie.

Met een minimale donatie is €5,- aan een deelnemer wordt uw naam toegevoegd aan de lijst met donateurs die de expositie mogelijk maken. Deze lijst zal tijdens de expositie worden een prominente plek krijgen.

Wilt u doneren klik hier voor verdere instructie hoe u kan doneren.

Data expositie:

30 januari: opening 19:00-21:00

Bezoeksadres:

Heer Bokelweg 255 (Hoofdgebouw)
3032 AD Rotterdam

A-gebouw, 2de verdieping

Lokaal A2.150 en A2.160

© 2019 by afdeling fotografie Grafisch Lyceum Rotterdam

GLR

Fotografie

crowdfunding